dimarts, 27 de gener del 2009

AULA 20. BLOC DEL SIMÓ BALLESTER

Aquest bloc ha vist la llum a través del curs Creació de blocs educatius amb Blogger 02 de formació a distància de la Conselleria d'Educació i Cultura de les Illes Balears. És difícil concretar un enfocament del bloc amb exactitud des de bon principi, ja que m'he iniciat seriosament com a blocaire amb aquest curs, que acaba de començar. Si el bloc serveix perquè qualsevol persona de la comunitat educativa de l'escola el vulgui fer servir com a mitjà d'expressiói i perquè els alumnes i els docents ens engresquem una mica en la millora del procés d'ensenyament-aprenentatge a través de les TIC, jo ja em donaré per satisfet.
Esper que el bloc no sigui només una activitat d'un curs a distància i tengui una continuïtat que vagi més enllà de l'interès particular d'una persona i que no sigui el darrer bloc del CEIP SIMÓ BALLESTER.
Per començar, i en una segona entrada, faré un resum del més important d'allò que ha succeït fins ara al CEIP Simó Ballester.


EL PERQUÈ D'AULA 20

L'escola compta amb 19 grups-classe. Pot semblar estrany, però és així: 3 línies de primària + 1 nivell d'infantil. Aquest bloc serà el grup classe número 20. Per això el nom d'Aula 20.


LA CAPÇALERA DEL BLOC

És una imatge de dos porquets del betlem que es va fer per Nadal a l'escola i que ha estat passada pel sedàs de programes d'edició digital. Estan fets amb patates pintades i amb plastilina. Observau l'original: